zaterdag 31 december 2011

Op de valreep van 2011

De laatste dag alweer van 2011. Eigenlijk een dag om terug te blikken op het oude jaar. Maar daar ben ik niet zo goed in. Ik word daar altijd een beetje sentimenteel van. Dus ik kijk niet achterom maar blik vooruit. Naar een fris en onbeschreven nieuw jaar wat voor ons ligt. Wat zal het ons brengen?

Zal Koningin Beatrix afstand doen van de troon? Zal Nederland Europees kampioen voetbal worden? Zullen we een gouden medaille halen tijdens de Olympische spelen van Londen? Zal de euro een stabiele munt blijken te zijn en zal onze economie weer een beetje aantrekken? Of belanden we misschien wel in de diepste recessie die de Nederlandse geschiedenis ooit heeft gekend? Wie zal het zeggen. Niemand weet het. En dat is maar goed ook. Want dat maakt het leven een stuk spannender en makkelijker. Want wat zou je voor een leven hebben als je al wist wat er volgend jaar oktober gaat gebeuren?

Hoe dan ook. Hier staat de fles champagne al vast koud om het nieuwe jaar goed in te knallen:


Op quiltgebied staat er natuurlijk ook van allerlei spannends te gebeuren. Er gaat een heus quiltdorp gebouwd worden! Mocht je meer informatie willen dan kijk maar eens hier.
En wat te denken van het project van Jeannet en Conny; winkelen in eigen kast. Ik ga een poging doen om me eraan te houden maar of het lukt? Ik vrees dat ik in januari al in overtreding ga.

Tijdens de kerstdagen heb ik mijn heil gezocht in het stitchen. Het eerste blok is inmiddels af en het 2e is in de maak
Het patroon is van Sweet Gatherings  Ik kocht het destijdens bij haar als blok van de maand. Elke maand kreeg ik een sneeuwmanpatroontje samen met de garenclub waar ik toen ook lid van was. Heerlijk om elke maand zo'n pakketje in de bus te vinden.

Maar goed...terug naar de sneeuwmannen. Die liggen al jaren in de kast te wachten tot ze uit hun verpakking mogen. En net voor kerst had ik daar opeens zin in. Wie weet combineer ik deze sneeuwmanblokken wel met mijn blauwe log cabin blokken:Dat zou ook nog een optie kunnen zijn. Ik zie wel. Eerst maar eens zorgen dat ik 12 blokken gestitcht krijg. Dat zal ook wel niet zonder slag of stoot gaan vrees is.

Buiten knalt het hier al flink met vuurwerk. Altijd een teken dat het toch echt oudjaarsdag is. Dadelijk nog wat boodschapjes halen en dan wellicht nog wat handwerken. Vanavond zal het huis hier gevuld zijn met vrienden die het oude jaar uitluiden en het nieuwe jaar verwelkomen.

Ik wil alle lezers van mijn blog heel erg bedanken voor het afgelopen jaar. Voor jullie hartverwarmende reacties en mails die ik heb ontvangen. Het geeft mij telkens weer een boost om te schrijven waar ik mee bezig ben op handwerkgebied. En het stimuleert en inspireert mij om projecten af te maken of op te starten. Dank jullie wel.

Daarnaast wil ik iedereen een hele gezellige maar bovenal veilige jaarwisseling toewensen! Tot in 2012!

9 opmerkingen:

Ann zei

Happy New Year, all the very best to you. Kindest regards, Ann

katrien zei

Ook voor jou een hele fijne jaarwisseling en alle goeds in 2012.

Judith zei

Anna, het is heerlijk geweest om je blog te lezen. Zalig om al die verhaaltjes te lezen, en om een kleine 'peek' te hebben in waar de ander mee bezig is. Het inspireert en motiveert!

Gelukkig nieuwjaar alvast en een hele fijne avond. Mooie blog heb je geschreven!!

Hennie zei

Voor jou en je familie een goede jaarwisseling en een geweldig 2012 ! ! !

Groetjes Hennie.

Marjan zei

Een fijne jaarwisseling, Anna, en een goed, gezond en inspirerend nieuw jaar gewenst!

soyee zei

Een frisse blik voor uit is een prima idee.
De allerbeste wensen Astrid voor jou en je gezin.
Leuke sneeuwmannen overigens, ik vind dat een heel leuke stijl.

Else zei

Fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012, dikke knuffel Else

ps ben benieuwd wanneer je voor de bijl gaat en met wat (lol)

Petra zei

Wat een leuke stitchery's! Ik heb even teruggelezen op je blog, wat schrijf je mooi! Vooral het blogje over jullie laatste Kerst met je moeder vond ik heel bijzonder om te lezen, echt mooi beschreven. Voor jou en je gezin wens ik een heel mooi en liefdevol 2012. Groetjes, Petra

Wieke van Keulen zei

Prachtig, Anna. Een heel goed 2012 toegewenst met veel creativiteit. En leuk hè, stitchen. Weer een verslaving erbij.