woensdag 7 december 2011

Ik ben om!

Bakken vol met scraps heb ik hier staan. Ik durf ze echt niet te fotograferen want dan komt de quiltpolitie naar mij toe! En ondanks dat ik werk aan wel 3 scrapquilts tegelijk nl:


die


en


slinkt mij voorraad voor geen meter. Sterker nog. Hoe langer ik op mijn werkkamer zoek hoe meer bakken en bakjes met scraps ik tegenkom. En opeens komt de oplossing uit de lucht vallen. Net als zovelen van jullie ga ik huisjes bouwen met Jeanneke (klik) Normaalgesproken ben ik niet zo'n volgzaam type en vind ik het leuk om juist te doen wat anderen niet doen. Maar dit is zo'n geinig project!


Ik ben dol op huisjesquilts. Ooit heb ik al eens een huisjesquilt gemaakt maar waar dat ding nu weer gebleven is? Waarschijnlijk ergens op zolder bij mijn blauwe vest wat ik ook al een tijdje kwijt ben. De quilt was een oudje, een van mijn eerste projecten. Zo oud dat hij nog voor de tijd van de digitale camera was want ik heb er ook geen foto van.

Maar goed...huisjes bouwen gaat het dus worden. Er zijn al ontzettend veel inschrijvingen dus er gaat heel wat afgebouwd worden in quiltland. Wellicht dat we en passant even het woningprobleem in Nederland aanpakken? Het zijn kleine huisjes dus leuk voor starters!

Ik dwaal weer af! Hoe dan ook; gebouwd gaat er worden en ik verheug me erop om straks al die kleine huisjes voorbij te zien komen op de diverse blogjes!

Fijne dag vandaag!

7 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Prachtig Anna, je drie scrapquilts die je aan het maken bent. Ze zijn echt heel mooi. Ik ben dol op "eenvoudige" patronen/blokken,die herhaald worden. Top. En succes met je uitdaging voor je huisjesquilt.

Marjan zei

De drie scrapquilts die je onder handen hebt zijn schitterend! Je gebruikt zulke mooie stofjes... prachtige kleuren. Met nog lekker veel van die scraps in voorraad belooft jouw huisjesquilt een prachtexemplaar te worden! Veel plezier ermee!

quilting Jeannet zei

Zou met dat project je scrapvoorraad wel slinken........

Hennie zei

Dit wordt dus je vierde scrapquilt geweldig daar kun je mooi je volle bakken mee leeg maken. Succes volgens mij krijg ik ze (gelukkig) nooit leeg want er komen steeds weer nieuwe lapjes bij.

Groetjes Hennie.

soyee zei

Succes met je volgende uitdaging, ik blijf de vorderingen wel volgen.

yvonne zei

Hahaha ,jij ook !!!!
Ik ben dol om met restjes te werken.
Die zijn nu echt wel op ,op een doosje na.
Maar ik knip gewoon weer nieuwe lapjes aan .
Krijg je vanzelf nieuwe scraps .

Groetjes Yvonne

Ineke van den Akker zei

Wat doe jij veel! Als beginner kijk ik mijn ogen uit.
Erg moo!