woensdag 21 december 2011

Kerst is in aantocht.....

Ook hier in de huis. Nog 1 dagje werken en dan begint voor mij ook even een periode van rust en bezinning. Net zoals iedereen vind ik de weken en dagen voor kerst druk. Het begint met voorstellingen van de kinderen, een kerstconcert, kerstborrels, recepties en dan heb ik het nog niet eens over het huishouden wat ook nog moet gebeuren, wat kerstcadeautjes kopen, de boodschappen. Ondanks alle drukte is het ook wel een gezellige tijd. Alle huizen zijn mooi versierd en mensen zijn over het algemeen vrolijk. Behalve die ene meneer gisterochtend bij de AH. Maar ik zal jullie het verhaal besparen!

Bij het opzoeken van de kerstspullen kwam ik nog 2 kleine quiltjes tegen die ik ooit gemaakt heb:De kerst met de kerstmannetjes is mijn favoriet. Ik vind die mannetjes zo grappig. Verder dan dit reikt mijn gequilte kerstversiering ook niet hoor. Ik heb me nog wel uitgeleefd op een paar kerststukken waarvan er eentjes, helaas door de verse bloemen, alweer aan vervanging toe is.
Gelukkig is het nog geen kerst en heb ik daar nog ruim de tijd voor. Eerst maar eens zorgen dat de rest van de boodschappen in huis komt zodat ik 1e kerstdag 13 personen te eten kan geven!

Ik wens iedereen stressvrije pre-kerstdagen

3 opmerkingen:

Annelies zei

Ja kerst is een drukke, maar ook heel gezellige tijd !

Wieke van Keulen zei

Fijne (pre)kerstdagen en geniet van je kerstmannetjes. Ze zijn heel erg leuk, Anna!

soyee zei

Die kerstmannetjes zijn zeker grappig.
Mensen/ klanten in winkels hebben in deze periode verschillende gezichten lijkt wel.
Fijne dagen Astrid.