zondag 13 november 2011

Zondagochtend

Zondagochtend vind ik heerlijk! Het is nog muisstil in huis. Want met 2 pubers in huis is er meestal geen leven voor 11 uur. Ik ben rond half 7 op. Ruim de vaatwasser uit, maak mijn ontbijtje en een pot koffie en kruip achter de laptop. Even her en der rondneuzen, een woordje leggen op webfeud en dan gaat de laptop uit.

Het is tijd om te quilten! Momenteel zit deze hartjesquilt in de ring:


Eerlijk gezegd schiet ik nog niet erg op met deze quilt. Niet dat het ik 'm niet leuk vindt maar het quilten wil niet zo lukken momenteel. Bovendien zit ik voor het raam in een heerlijke stoel (nog van mijn schoonouders geweest) en ik kijk naar wat er buiten allemaal gebeurd. De vogeltjes in de tuin, een poes die op straat loopt op zoek naar een muisje, de buurman die elke zondagochtend gaat fietsen en mijn andere buurman die 's ochtends zijn rondje loopt. Er is altijd bedrijvigheid op straat. Daarom zit ik daar zo graag:En alhoewel het nog donker is heb ik toch voldoende licht van mijn onmisbare daglichtlamp. Dan de quilt maar weer aan de kant en verder met het maken van de babyblocks. Ondertussen heb ik een muziekje op gezet. Hoewel ik erg van stilte houd vind ik een klassiek concert gewoon bij de zondagochtend passen.
Ik prik nog even lekker door totdat het straks weer wat levendiger wordt in huis. Even nog genieten van de rust en stilte om me heen. Fijne zondag allemaal!

3 opmerkingen:

Annemieke Nierop zei

Tja... maar de laptop uitzetten is wel een must om iets te gaan doen maar ow.. wat is dat moeilijk met al die mooie quiltblogs vol met prachtige foto's.
Zet 'm op met quilten... het wordt mooi!

Groeten
Annemieke

Marjan zei

Heerlijk, zo een paar rustige uurtjes voor jezelf... Je hartjesquilt wordt heel mooi. Succes met quilten!

Ann zei

You have made such a beautiful quilt, I love your curtains!!