vrijdag 18 november 2011

Quiltmania


Toevallig zag ik 'm vandaag in de winkel liggen. Hij trok mijn aandacht door de werkelijk prachtige quilt op de voorpagina. De quilt is gemaakt door Petra Prins met stoffen van Paula Barnes. Ahha....vandaar dat ik 'm zo mooi vond. Na verder gelezen te hebben zag ik dat het een kleine quilt is. En ik heb niks met kleine quilts.Vrijwel onmiddellijk gingen de raderen werken.  Want als ik iets leuks vindt dan is het wel om aan quilts mijn eigen draai te geven.

Uiteraard heb ik de Quiltmania gekocht. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om stofjes bij elkaar te zoeken. Maar ik weet zeker dat dat dit weekend gaat gebeuren! Eerst maar eens de sjaal voor DH afbreien.

Ik wens jullie allemaal een gezellig begin van het weekend toe!

6 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Leuk hoor en ook leuk om er je eigen draai aan te geven. Succes met je sjaal.

Annelies zei

Het is inderdaad een prachtige quilt.

Else zei

OH heb je m al, hier lag ie net nog niet in de winkel!! Tis wel een beauty ik ben benieuwd wat je draai je er aan gaat geven, snel verder (lol) Fijn weekend, knuffel Else

Anita - Vlijtige Handjes zei

Anna wat een leuk blog. Ik heb me aangemeld via e feed. Ik ga je volgen.
Groetjes Anita

Hennie zei

Prachtige quilt is dit, gezellig stofjes bij elkaar zoeken voor een n ieuw project. Veel brei plezier ! ! !

Fijn weekend Hennie.

quilting Jeannet zei

Ja, tis een prachtige quilt, ik ben er ook voor gevallen, maar een beetje net als jij, ik ga altijd voor de grotere quilts, dus ik hou jou raderen een beetje in de gaten, mag dat?