zaterdag 15 oktober 2011

Gouwe ouwe

Ik ben op dit moment druk bezig om de fotoalbums die hier in huis op de diverse laptops en pc's staan een beetje te ordenen. En dan kom je vanzelf ontzettend veel foto's van quilts tegen. Quilts die af zijn en inmiddels een andere eigenaar hebben gevonden, quilts die hier in huis nog ergens rondzwerven, projecten waar ik ooit aan begonnen ben maar ook foto's die op het internet tegenkom ter inspiratie.

Alles wat op de gevoelige plaat is vastgelegd kom ik tegen. Een reisje door herinneringenland. Want ik quilt al heel wat jaartjes dus ik heb bergen met foto's.

Ik kwam ook een quilt tegen die ik een aantal malen gemaakt heb. Ik vond het echt een superleuke quilt om te maken en heb er erg veel plezier aan beleefd:


Vaak is mij gevraagd hoe heb je deze quilt gemaakt. Welnu...ik ben een fantastische link tegengekomen waar de techniek zoals ik 'm heb gebruikt wordt uitgelegd. Kijk maar eens op deze link.
Ik heb deze quilt/techniek overigens uit een boek gehaald.

Verder kwam ik een foto tegen van een scrapproject waar ik een tijd geleden mee begonnen ben:babyblocks! Dit project heb ik maar weer eens opgezocht. De blokken op de foto liggen los van elkaar en zijn nog niet eens aan elkaar genaaid. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Binnenkort een update van dit project.

Voor nu wens ik iedereen alvast een heel fijn weekend toe en veel quiltplezier!

3 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk deze foto's te bekijken. Zeker doorgaan met de babyblocks hoor !
Goed weekend.

soyee zei

De Babyblocks, gewoon mee verder gaan. Als je ze langer laat liggen worden het nog Teenagerblocks, hihi.
Je hebt aardig wat van die sterren quilts gemaakt.

Diny zei

De quilt met stermotief is zeker mooi, dank voor het bijvoegen van de link, als beginner is dat heel duidelijk voor mij. groetjes Diny