vrijdag 7 oktober 2011

En dat is 12!!


Het gaat goed met de flannekes! Ik ben bijna op de helft met het maken van de blokken. Mijn plan is om 25 blokken te maken zodat ik 5 rijen van 5 blokken kan uitleggen. Maar dan? Gaat er een blok tussen komen of een sashing? Of fabriek ik nog iets anders in elkaar?

Voorlopig liggen er weer 5 blokken voorbereid klaar en kan ik weer appliceren. En het wordt er weer voor! Als je de voorspellingen mogen geloven gaan we vandaag en morgen de eerste herfststorm krijgen.

Toch jammer dat ik morgen langs het voetbalveld sta. Vorige week nog lekker in een hemdje met korte rok.....morgen waarschijnlijk met een spijkerbroek en winterjas aan. Maar goed...da's de charme van Nederland!

Ik wens iedereen alvast een gezellig weekend toe!

6 opmerkingen:

Miranda zei

Ooooh wat een heerlijke flannel is dat!

Anoniem zei

Zo bezige bij, ik heb even bijgelezen wat een leuke dingen zijn er allemaal voorbij gekomen! Die naaimachien en naaidoos de stack en wack en dan nu flanelletjes gauw doorprikken tis er weer voor! Sterkte morgen langs het voetbalveld, knuffel Else

Gert zei

Goed zo, al bijna op de helft. Het ziet er al mooi uit, succes met de rest (en sterkte morgen langs de kant van het veld)

Hennie zei

Je sterren zien er stralend uit ! ! !
Kleedje maar warm aan morgen op het veld.

Fijn weekend Hennie.

peti zei

Eens even proberen of reageren nu wel lukt.Het is al heerlijk werken met een fanelletje, en zeker met herfstig weer. groetjes Peti

Anoniem zei

het lukt!!!!!!!!!!!!