vrijdag 16 maart 2012

Lente en wiebertjes

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer gisteren? Ik wel! Een onwillige pees in mijn nek zorgt ervoor dat ik het even heel rustig aan moet doen. Maar dat betekent niet dat ik de lapjes aan de kant leg. Mijn zusje kwam gistermiddag langs en we zijn buiten, onder het genot van een kopje thee met wiebertjes aan de slag gegaan.

En daar bedoel ik niet de snoepjes mee. Maar stoffen wiebertjes. Want buiten alle overige 387 projecten waar ik mee bezig ben knip ik tussen de bedrijven door wiebertjes; heel veel wiebertjes. En ik teken naadtoeslagen zodat alles startklaar in een doosje mee kan. Voorbereidende werkzaamheden noem ik dat. Want over 6 weken gaan wij weer heerlijk naar een van mijn ideale vakantielanden; Engeland.  En elk jaar neem ik een werkje mee. Voor op de boot, voor in het zwembad, voor de vrije uurtjes of gewoon wanneer ik er zin in heb. Ik wil iets kunnen handwerken op vakantie.


En al die wiebertjes gaan weer in mijn babyblockslap. Zo ziet de lap er nu uit:


Zoals gezegd moeten er nog heel wat blokken bij. Dus ben ik weer in mijn bakken vol scraps gedoken en pas en meet of er toch niet zo'n klein wiebertje uitkan. Een heerlijk werkje zonder al te veel inspanning.

Ik teken voor vandaag nog zo'n dagje!

Een fijne zonnige dag allemaal!

3 opmerkingen:

soyee zei

Ik teken vooral ook voor een reisje naar Engeland!!!!!!!!!!!
Goed idee om alles kant en klaar mee te nemen.
Ná de vakantie wel een foto ook van hoe de lap geworden is.

Margreet zei

Dat wordt een hele mooie quilt !! Veel plezier met voorbereiden, handig..zo kun je met je vakantie lekker doorgaan. Groetjes, Margreet

Anja.M zei

Dit wordt wel een hele mooie quilt.
Wat een heerlijk voor uitzicht naar Engeland.
Quilt groetjes Anja.