dinsdag 6 maart 2012

De winter is toch echt voorbij.....

alhoewel de thermometer buiten zojuist 0 graden aangaf. Dus dan is het ook niet raar als ik deze februari sneeuwman zien:


Ik krijg steeds meer plezier in het stitchen van deze sneeuwmennekes. Alle piepkleine stukjes zijn niet gestitched en dat ga ik ook niet doen. Het werd zo opgepropt met al die kleine steekjes. Dus die poging staak ik. 
De maand maart ligt alweer getekend klaar.maar die zal nog even moeten wachten. Eerst ga ik de flannelen sterrenquilttop in elkaar zetten. Spannend!5 opmerkingen:

nathalie zei

wat een gezellige sneeuwmannen, die zwerven hier ook nog ergens rond op de computer... Opgeslagen voor OOit! Mooi om te zien hoe ze worden, en wat een leuk sneeuweffect met de stippenstof!

soyee zei

Niks meer aan stitchen! Zo is deze al leuk genoeg. Ik houd erg van deze stijl.

Karen zei

I like snowmen. Yours looks so cold done in blue but I think that would make a snowman feel very good! I would choose blue to stitch mine too.

Wieke van Keulen zei

Wat een prachtige sneeuwman; hij is echt leuk. En wat vind ik je sterren mooi. Flanellen stoffen sparen, dat lijkt me no ng wel eens leuk, maar ik vind zoveel leuk. Dank je wel voor het delen!

Else zei

Leuke sneeuwman, en hij kan nog best!! Tis best fris buiten. FIjne dag knuffel Else