zaterdag 18 februari 2012

Héhé....

eindelijk! Weer terug naar het oude. Zoals jullie misschien wel gezien hebben heet mijn blog eindelijk weer bij mij oude naam; De Vrolijke Schaar.

Heel lang geleden begon ik ooit onder die naam te bloggen. Daarna ben ik er een tijdje uitgeweest en wilde ik mijn blog weer openen. Maar dat ging niet zomaar. Nog voor al die weblogmigratie toestanden besloot ik toen maar om bij Blogspot een nieuwe blog te openen; Met Naald en Draad.  Dat ging ook niet zonder slag of stoot. Maar liefst 3x heb ik een nieuwe blog moeten maken voordat ik een goed functionerende blog had.

Uiteindelijk bleken er meer blog met die naam rond te zweven. Heel verwarrend. Dus besloot ik nog een laatste poging te wagen om mijn oude blognaam weer terug te krijgen. En voila.....gelukt! Voortaan ga ik dus weer door het leven als de Vrolijke Schaar.

Zelfde meisje, andere naam! Welkom allemaal!

Oh ja, en binnenkort meer over alles waar ik nu mee bezig ben!

2 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Wat een ontzettend leuke naam, Anna. Zal voor mij even wennen zijn, want ik ken je als Naald & Draad, maar deze naam is zo leuk, dat dat wel snel zal gaan. Veel blogplezier.

Anna zei

Hoi Wieke,

Ik heb heel bewust voor een andere naam gekozen. Er was nog een dame die haar blog met naald en draad heeft genoemd. Dat gaf zoveel verwarring dat ik daarom besloten heb om weer terug te gaan naar mijn oude naam.