vrijdag 13 januari 2012

Rommel-maar-wat-aan-weken

Daar lijkt het wel een beetje op! Ik kan mijn draai nog niet echt vinden in 2012. Ondanks alle goede voornemens stranden heel veel plannen en plannetjes. Maar ach...ik maak me er maar niet druk om! Komt vast allemaal goed.

Na rijp beraad met mezelf heb ik besloten om de babyblocks toch een beetje groter te maken. Toen ik de zijkantjes eraan ging maken leek het opeens een heel nietig lappie. En ik houd niet van nietige lapjes om onder te liggen. Dus ben ik wel ijverig aan  het wiebertjes knippen geweest. Te zijner tijd zien jullie de babyblocks in een groter formaat wel weer voorbij komen.

Toen ik gisteren een beetje doelloos op mijn werkkamer zat bedacht ik me opeens dat ik wel een nieuw project zou kunnen starten. Waarom ook niet? Er liggen er zo'n 20 te wachten om ooit een keertje te worden gemaakt. Maar ach....je moet jezelf te vriend houden nietwaar.
En (nadat ik heel sportief een uurtje was wezen zwemmen) vond ik dat ik wel een beloning verdiend had. Dus hup...rol freezerpaper gepakt, stofjes erbij genomen en tekenen en knippen maar.

En voordat je weet krijg je op je werkblad zo'n chaos:


Zien jullie al wat het gaat worden?Dit is een originele patroon. Maar mijn kleuren zijn heel anders. En bovendien krijgt Truusje bij mij mooie kantjes op de jurk en hoed. Ik ga niet voor niets in Italie altijd op zoek naar kant en fournituren winkeltjes. De mooiste dingen kom je daar tegen. Ik heb dan ook bergen voorraad kant en band. Voor ooit zullen we maar zeggen.

Voorlopig ga ik even 4 blokken maken en dan zie ik wel verder. De stapel naast de stoel moet ook niet teveel gaan groeien!

5 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een leuke sunbonnets ! Daar fleur je meteen van op !

Sabine Hoogkamer zei

Oh ja, dat is een geweldig quiltje . Heb hem al eens eerder gezien maar nooit het patroon hiervan gevonden. Waar heb jij het patroon gevonden?

Monica zei

Wat is dit toch een leuk patroontje, het wordt vast vrolijk, succes

christine zei

Ah die qwilde ik maken v oor een kleindochter van mij de eerste was af en liet haar zien zegt OMA ik ben toch geen baby meer nou ja ..
dus ik was gauw klaar maar ik maak hem zekers nog eens voor me zelf.
hij is zo leuk! christine

Ann zei

I just love the Sunbonnet Sue design, yours looks so nice.