zaterdag 17 september 2011

En alweer een nieuw project....

Ja...jullie lezen het goed. Het ene project is mijn hoofd nog niet uit of het andere zit alweer te dringen. Dit is een opeenstapeling van jaren ideeen verzamelen. En opeens heb ik zin om aan zo'n quilt te beginnen.

In deze tijd van het jaar werk ik altijd graag met flannel. Ik weet niet waarom. Zodra de dagen korter worden wordt het tijd voor thee en kaarsjes. En een flannelen quilt. Nu hangen er hier in huis al 3 over het quiltrek zodat iedereen die wil er lekker eentje kan pakken. En reken maar dat ze 's avonds allemaal foetsie zijn hoor!

Maar er kan altijd nog een 4e bij. Of ik wissel weer eens met quiltjes. Ik heb er genoeg!

Afgelopen dagen was ik een beetje aan huis gekluisterd. Woensdagavond heb ik een lelijke schuiver gemaakt. Ik weet niet hoe het kwam maar opeens lag ik, na een vermoeiende werkweek, languit in de winkelstraat te koekeloeren. Gelukkig niets gebroken alleen flink gekneusd en alles bont en blauw.

Als alles pijn doet dan laat je het wel om huishoudelijke klusjes te gaan doen. Dus heb ik mijn bak met flannelekes van boven laten halen en ben lekker aan het klungelen gegaan. Eerst met een proefblok:


Maar de scherpe puntjes van de ster waren nog niet helemaal mooi genoeg. Na wat oefenen lukt het wel om scherpe puntjes te maken. En zo ben ik doorgegaan.Ziet er best leuk uit toch? Ik ga net zo lang door totdat ik weer genoeg heb van het appliceren. Voorlopig moet ik eerst weer een paar blokken voorbereiden. Ik houd jullie van dit project op de hoogte.

3 opmerkingen:

Hennie zei

Het is altijd leuk om met een nieuw project te beginnen ! ! ! Je sterren zien er leuk uit, altijd lastig die puntjes, succes.

Fijn weekend Hennie.

Else zei

Oh leuk je nieuwe projekt, lekker hoor van flanelletjes! En wat lees ik onderuit in de winkelstraat, ohhh doe je rustig aan. Hoop dat je snel weer de oude bent. En je had het goed gezien, die rode zijn voor mij huisjes to be (lol) fijn weekend, knuffel Else

realmenstitch zei

Je kunt nooit genoeg projecten onder handen hebben, ik weet er alles van. Leuk zeg, die sterren, en dan ook nog in die lekker zachte flanellen. Veel plezier ermee.