dinsdag 8 mei 2012

'Vieze kleurtjes'

Tijdens onze Engelandreis heb ik flink mijn best gedaan met de plakstift. Wat een heerlijk ding is dat toch. Ik houd van snelheid in het werken dus deze Sewline stift is geheel aan mij besteed.

Vooraf had ik thuis alle stoffen al voorgeknipt. Het enige wat je dan nog moet doen is plakken. Dat geeft zo'n heerlijk kindgevoel weer. Doet mij denken aan mijn tijd op de kleuterschool. Maar goed...we dwalen weer af.

Na al dat geplak is het tijd om van al die vormen ook daadwerkelijk iets te maken. Heel ver ben ik niet gekomen en het is een beroerde foto. Maar zo krijgen jullie een idee van hoe het eruit komt te zien:


Ik moet zelf erg wennen aan al die flitsende kleuren. En die vreselijke ondergrond doet de stof ook al geen goed. Ik zal komende week een betere foto maken op de juiste achtergrondstof. Beloofd!

Hoe dit middenstuk er nu precies uit komt te zien weet ik eigenlijk nog niet. Het aanvankelijke plan was een stuk met allemaal sterren en hexagonnen. Maar toen ik straks de foto nog eens kritisch bekeek heb ik misschien wel de verkeerde maat sterren gepakt. Ze lijken een beetje lomp bij de hexagonnen. Kortom; ik ben er nog niet uit. Tot die tijd ga ik gewoon lekker door. Stof genoeg en mallen genoeg!

Fijne dinsdag!

6 opmerkingen:

Annelies zei

Mooi ! Die vieze kleurtjes kunnen zo'n leuk effect geven .

soyee zei

Heerlijke vieze kleurtjes, daar kan een mens niet genoeg van hebben!
Een beroerde foto is het wel Astrid, ik hoop dat je dat gauw goed maakt, anders inderdaad terug naar de kleuterschool, hihi.
Ik vind die stift ook wel handig.
Fijne dag.

Marjan zei

Leuk hoor, om zo nu en dan van die flitsende kleuren te gebruiken! Ik vind dat het er erg vrolijk uit ziet zo bij elkaar!

Karen zei

I can't tell if the stars are the correct size or not as all of the parts look good.

Ineke Hulzebos zei

Sinds kort heb ik ook de plakstift van Sewline, geweldig!!! Ik vind e vieze kleurtjes wel mooi en alle bloemtjes en sterren zijn prachtig...
Fijne zondag

Marcha zei

Die vieze kleurtjes doen het straks heel erg mooi, geloof me maar: een echte retro quilt!